Με μια σφαίρα στο κεφάλι σκότωσε ο 39χρονος άνδρας από την Αλβανία, την 29χρονη σύντροφό του με καταγωγή από την Ρουμανία. Το έγκλημα έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (16/2)  στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι, στην περιοχή Καμίνια του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο 39χρονος , σύμφωνα με πληροφορίες, τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και μετά από καυγά που είχαν οι δυο τους, ο δράστης πυροβόλησε το 29χρονο θύμα στο κεφάλι, στο σαλόνι του σπιτιού.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 39χρονος γνώριμος στις τοπικές Αρχές ήταν σεσημασμένος για μικροπαραβατικότητα όπως μικροποσότητες ναρκωτικών και συμπλοκές, ενώ θύτης και θύμα εργάζονταν μαζί σε τοπικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής ανέφεραν ότι το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά, στο ρετιρέ όπου διέμεναν επί της οδού Πατρόκλου.

Αμέσως μετά την τέλεση του εγκλήματος ο 39χρονος πραγματοποίησε τηλεφώνημα στην Αστυνομία όπου και ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας ότι σκότωσε την γυναίκα του.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται σε όλες τις κατευθύνσεις αφού φέρεται να υπάρχει σεσημασμένο άλλο ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο όνομα με της νεκρής αλλά με διαφορετική ημερομηνία γέννησης.