Το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αναβολή του προσεχούς αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν έγινε αποδεκτό από το ΔΣ της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να μην παίξουν αυτήν την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα (20:30), προκειμένου να προετοιμαστούν απερίσπαστοι για το δεύτερο ματς κόντρα στη Φερεντσβάρος στο Conference League, αλλά στην ψηφοφορία που έγινε δεν εξασφάλισαν την απαιτούμενη πλειοψηφία των 2/3, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να ακολουθηθεί ως έχει.

Υπέρ του αιτήματος του Ολυμπιακού τάχθηκαν οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Βόλος, Πανσερραϊκός, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης. Κατά ψήφισαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης.

Τα λευκά ανήκαν σε ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Παναιτωλικό και Κηφισιά, ενώ ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ απείχε.

Η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τέθηκε σε ψηφοφορία το από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024. Επί 14 ψηφισάντων, υπέρ του αιτήματος ψήφισαν 7 Μέλη του Δ.Σ., κατά του αιτήματος ψήφισαν 3 Μέλη του Δ.Σ., ενώ 4 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν λευκό. Ως εκ τούτου, επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό».