Ποια είναι τα βασικά έργα υποδομής που θα γίνουν;

 Η κατασκευή της Περιφερειακής  οδού της Άμφισσας, η υλοποίηση του καταδυτικού πάρκου , η κατασκευή του Αθλητικού κέντρου στην Πολύδροσο η ριζική ανακαίνιση δύο πολιτιστικών κτιρίων, του ‘Καψάλειου’στην Ιτέα και του Παρθεναγωγείου στο Γαλαξίδι, η κατασκευή του χώρου στάθμευσης στους Δελφούς, η επισκευή του Ναυταθλητικού ομίλου Γαλαξιδίου, η κατασκευή του νέου καταφυγίου αδέσποτων στην Άμφισσα, η ενεργειακή αυτονόμηση του σχολικού συγκροτήματος στην Γραβιά, η κατασκευή δύο νέων συγκοινωνιακών κόμβων, η κατασκευή της προσθήκης του Ειδικού σχολείου στην Άμφισσα, σημαντικές αναπλάσεις όπως στη Δεσφίνα και η πλατεία γηροκομείου στην Ιτέα και αλλού, έργα ύδρευσης όπως αυτό των 15,5 εκ. ευρώ για την Κίρρα, την Ιτέα και το Χρισσό και αποχέτευσης για την πόλη του Γαλαξιδίου.

Που εντοπίζονται οι μεγαλύτερες δυσκολίες στη διακυβέρνηση ενός περιφερειακού δήμου;

Ο Δ. Δελφών είναι μέσα στους 10 μεγαλύτερους κατ’ έκταση Δήμους στη χώρα. Αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα, λόγω μεγάλου μήκους Δημοτικής και Αγροτικής οδοποιίας, δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, αλλά και υψηλό κόστος διαχείρισης των Αστικών αποβλήτων. Η τεράστια έλλειψη προσωπικού λόγω συνεχόμενων συνταξιοδοτήσεων, άνευ αντίστοιχης αναπλήρωσης και η υποχρηματοδότηση από τους ΚΑΠ, σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος της ενέργειας, έχουν πλήξει τα οικονομικά κυρίως των Δήμων της Περιφέρειας, αφού οι Μητροπολιτικοί Δήμοι έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετική αντιμετώπιση από την κεντρική κυβέρνηση.

 Δελφοί τόπος με τεράστια ιστορία. Θεωρείτε πως θα μπορούσε να επιμηκυνθεί η τουριστική σεζόν;

 Οι Δελφοί είναι το ισχυρό bandname, του Δήμου μας, που απορρέει από την παγκοσμιότητα του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών όμως υπάρχει η επιβλητικότητα του Παρνασσού, η μοναδικότητα του ελαιώνα της Άμφισσας, οι ορεινοί και παραθαλλάσιοι οικισμοί, που συνιστούν αναπτυξιακό κεφάλαιο για την περιοχή και τη χώρα. Στόχος μας είναι επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στους 12 μήνες. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω και της αξιοποίησης των ειδικών μορφών τουρισμού, όπως ορειβασία, αναρρίχηση, ποδήλατο, παραπέντε κ.λ.π.  Ο τουρισμός είναι πλέον το βίωμα του κάθε επισκέπτη.

Υπάρχουν δημότες με οικονομικά προβλήματα;

Οι συνεχείς κρίσεις, έχουν φέρει όλο και περισσότερους συνδημότες μας σε δυσχερή οικονομική θέση και σε εξαθλίωση. Βασική μας στόχευση είναι η συνεχής και ολοένα αυξανόμενη προσπάθεια έμπρακτης στήριξης, πολλαπλώς. Μειώσαμε τα Δημοτικά τέλη στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Κρατήσαμε σταθερά τα τιμολόγια της ύδρευσης, παρά την εκτόξευση του ενεργειακού κόστους. Αξιοποιούμε τα προγράμματα του ΟΑΕΔ. Ενισχύουμε το Κοινωνικό παντοπωλείο.  Ιδρύσαμε Κοινωνικό Ιατρείο και Κοινωνικό φροντιστήριο. Ενισχύουμε και εξελίσσουμε τις Κοινωνικές μας Δομές , με τη δημιουργία νέων βρεφικών τμημάτων.  Συνεργαζόμαστε με Δημόσιους φορείς όπως το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , το Υπουργείο Εργασίας, το ΕΚΤ, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ). Συνεργαζόμαστε με μη Κυβερνητικές και Εθελοντικές Οργανώσεις, με Ελληνικά Σωματεία με Εθελοντικές Δράσεις, αλλά και  με Ελληνικές Επιχειρήσεις με Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.