Στη φυλακή οδηγείται μετά την καταδίκη του το πρώην ηγετικό στέλεχος των Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς μετά την καταδίκη του σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός χωρίς αναστολή που του επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Νωρίτερα τού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα. Πρόκειται για τα πλημμελήματα της παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχής ναρκωτικών δια ιδίαν χρήση.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν η σύζυγος του και ένας αστυνομικός. Ο εισαγγελέας της έδρας είπε πως οι δύο μαρτυρίες δεν έχουν να εισφέρουν κάτι ουσιώδες στην υπόθεση.

«Επέλεξα να προστατέψω τη γυναίκα μου»

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο κατηγορούμενος τόνισε ότι «η έρευνα που έγινε πραγματοποιήθηκε σε χώρο που δεν είναι η οικία μου αποδεικνύεται από το μισθωτήριο». Λίγο μετά στην απολογία του ανέφερε ακόμη πως «επέλεξα να προστατέψω τη γυναίκα μου απομακρυνόμενος από το σπίτι».

Όπως αναφέρθηκε από το συνήγορο του, Γ. Καρκανιά, ο κατηγορούμενος διέμενε σε άλλο χώρο, καθώς «είχε φύγει από το συγκεκριμένο σπίτι επειδή φοβόταν για σωματική του ακεραιότητα. Δημοσιεύματα έλεγαν ότι θα είναι το επόμενο θύμα στο πόλεμο της Greek Mafia».

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε πως το πιστόλι το είχε αγοράσει η έγκυος σύντροφος του από την Ομόνοια, η οποία διαμένει στο σπίτι που έγινε η έρευνα, για λόγους αυτοπροστασίας κάτι με το οποίο ο ίδιος διαφωνούσε.

«Βρήκε κάποιον στην Ομόνοια, του έδωσε λεφτά. Πριν το προμηθευτεί δεν το ήξερα, μετά το είδα, μην κοροϊδευόμαστε. Αυτός που πούλησε το πιστόλι ήθελε να ξεφορτωθεί και τις σφαίρες που δεν ταίριαζαν καν στο πιστόλι» τόνισε ο κατηγορούμενος.