Τραγική κατάληξη είχε η πολύωρη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης μοτοσικλετιστή, ο οποίος είχε πέσει σε απόκρημνη πλαγιά στον Προυσού Ευρυτανίας τα ξημερώματα του Σαββάτου.

O 46χρονος Θοδωρής, που ήταν διασώστης του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος στη σύζυγό του λίγο μετά την πτώση του χωρίς όμως να είναι σε θέση να της δώσει το ακριβές στίγμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεφώνημα προς τη γυναίκα του έγινε στη 1:40, όταν την ενημέρωσε πως έχει πέσει στον γκρεμό.

Από εκείνη τη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής (ένστολοι και οχήματα), μέλη της ορειβατικής ομάδας της 7ης ΕΜΑΚ και της ομάδας Σ.μη.Ε.Α. (drone), αστυνομικοί, αλλά και πολλοί εθελοντές εξαπλώθηκαν σε όλη τη διαδρομή προκειμένου να εντοπίσουν τον άτυχο μοτοσικλετιστή. Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, συνάδελφοι του 46χρονου που ήθελαν να συνδράμουν στον εντοπισμό του.

Λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου ο άνδρας βρέθηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων δίχως όμως να έχει τις αισθήσεις του. Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως στο σημείο για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος βρίσκεται εν ζωή, αλλά δυστυχώς αποδείχθηκε πως ήταν αργά.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέλθουν με ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν στην επιφάνεια του οδοστρώματος. Ο 46χρονος ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών.