Νεκρός στο διαμέρισμά του στη Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια βρέθηκε σήμερα (8/2) ένας 50χρονος άνδρας. Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Ο 50χρονος φιλοξενούνταν στο εν λόγω σπίτι από τον 48χρονο ιδιοκτήτη του. Εκείνος θεωρήθηκε από την αρχή ως ο βασικός ύποπτος και για αυτό το λόγο έγινε η προσαγωγή του. Ωστόσο, τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών και δεν ήταν δυνατό να μιλήσει.

Τελικά, το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου αφού εκείνος ομολόγησε ότι χτύπησε τον μουσικό. Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν την ανάκρισή του προσπαθώντας να βρουν τα κίνητρα για την πράξη του.

Με βιαιότητα τα χτυπήματα στο κεφάλι του θύματος

Ο ιατροδικαστής πήγε αμέσως στο σημείο της δολοφονίας και εκείνο που έγινε αμέσως γνωστό ήταν πως το θύμα είχε χτυπηθεί με μεγάλη βία. Ο θάνατός του προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι τα οποία πιθανότατα προήλθαν από σφυρί.

Τόσο το μαχαίρι όσο και το σφυρί που βρέθηκαν στο μπάνιο του διαμερίσματος μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για λήψη DNA και αποτυπωμάτων.