Ο Νίκος Κοσώνας, ο «Μιλτιάδης» από την αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη για την ξαφνική δημοσιότητα, τον ρόλο του στο σίριαλ αλλά και τη μητέρα του, τη Δάφνη Μπόκοτα.

«Έχοντας δει από τη μητέρα μου πώς είναι να σε σταματούν στον δρόμο άνθρωποι γεμάτοι θετικότητα και αγάπη, είναι κάτι που μου άρεσε. Δεν το είχα φανταστεί όμως για εμένα», παραδέχθηκε ο Νίκος Κοσώνας.

Από τη Φυσική στην υποκριτική

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε ποτέ που άφησε τις σπουδές στη Φυσική για την υποκριτική. «Αυτό που κάνω τώρα με γεμίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ενδεχόμενο συμμετοχής σε ριάλιτι επιβίωσης

«Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της επιβίωσης, δεν μου αρέσει πολύ η ιδέα του ριάλιτι», απάντησε στην ερώτηση αν θα συμμετείχε σε κάποιο ριάλιτι επιβίωσης.

Τι δεν του αρέσει στην εποχή που ζούμε;

«Δεν μου αρέσει η αποξένωση που υπάρχει στην εποχή μας και η ισχυρότερη ατομικότητα, ένα κινητό που σε κλείνει και χάνεις τη ζωή που υπάρχει δίπλα. Αυτά τα φοβάμαι και για το μέλλον», σημείωσε.

Η καλύτερη παιδική ανάμνηση

«Έχω περάσει πολύ ωραία. Έχουν φροντίσει πολύ και οι γονείς μου και είχα υπέροχα παιδικά πάρτυ. Θυμάμαι τη μαμά μου να τηγανίζει κεφτεδάκια, πατάτες, να φτιάχνει τυροπιτάκια, κανελόνια… και να έρχονται 20 παιδάκια. Είχαμε κλόουν, τούρτες…», θυμήθηκε ο Νίκος Κοσώνας από τα παιδικά του χρόνια.

Η σχέση με τους γονείς του

«Έχω μεγαλώσει σαν μοναχοπαίδι και οι σχέσεις ήταν πάντα πολύ ισχυρές. Υπάρχουν στιγμές που με έχουν παραχαϊδέψει οι γονείς μου και στιγμές που μου έχουν σφίξει τα λουριά περισσότερο απ΄ό,τι θα έπρεπε», ανέφερε.

«Είναι πολύ δυνατοί αυτοί οι δύο (σ.σ. οι γονείς του) και τους έχω στο μυαλό μου ως άτρωτους. Τους θεωρώ μαχητές. Αν χρειαστεί κάτι, εννοείται ότι τα εγκαταλείπω όλα και είμαι δίπλα τους», συμπλήρωσε.

Η Γη της Ελιάς

«Ο Μιλτιάδης είναι πιο απλός από εμένα. Είναι πιο σίγουρος, ξέρει τι θέλει, είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του. Είναι και πολύ ταλαιπωρημένος από το παρελθόν και αυτό το κουβαλάει πάντα», δήλωσε για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά.