Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 25χρονος τράπερ Ricta, που ξυλοκόπησε τον φοιτητή στη Θεσσαλονίκη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού.

Ο κατηγορούμενος δεν απολογήθηκε σήμερα στην 7η τακτική ανακρίτρια γιατί ζήτησε να προετοιμάσει την υπεράσπιση του καθώς ο δικηγόρος του σήμερα έλαβε γνώση της δικογραφίας.

Κατά την είσοδό του ο τράπερ, μετά από ερώτηση δημοσιογράφων για το αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος, είπε: «Έχω μιλήσει προφανώς, σταματήστε να γράφετε ψέματα» αναφέρει.

«Επειδή υπάρχουν οικογένειες, σταματήστε να γράφετε ψέματα. Θα πάρετε τη δικογραφία και θα δείτε τι έγινε. Έχω μιλήσει στην οικογένεια, εσύ δεν είσαι κάτι για να σου μιλήσω» είπε.

Ποια η κατάσταση της υγείας του 22χρονου

Σύμφωνα με πηγές του GRTimes από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ο φοιτητής εξακολουθεί να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ.

Μάλιστα οι γιατροί περιμένουν την στιγμή που ο νεαρός θα ανταποκριθεί θετικά στην αγωγή που του χορηγείται.

Ο τράπερ φαίνεται ότι έδωσε κουτουλιά στον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Ο φοιτητής επέστρεψε στο σπίτι του, όπου έπεσε να κοιμηθεί, όταν όμως ξύπνησε ένιωσε έντονη αδιαθεσία, δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και τα λόγια του ήταν ακατάληπτα, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών.