Τραγικό θάνατο βρήκε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το μόλις 4 μηνών βρέφος στο Διδυμότειχο.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τρίτης 30/01 οι γονείς μετέφεραν το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε εισροή γαστρικού γάλακτος στην αναπνευστική οδό, αλλά και πως το βρέφος ήταν υποσιτισμένο. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα βρέφος δύο μηνών καθώς, όπως αναφέρουν οι γιατροί, το παιδί έδειχνε πολύ μικρότερο από την πραγματική του ηλικία.

Η οικογένεια είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές και την κοινή γνώμη το 2019, όταν νοσηλεύτηκε το μεγαλύτερο παιδί τους, 3 ετών τότε, φέροντας σοβαρά τραύματα από δαγκώματα ποντικιού σε όλο του το σώμα. Τότε, είχαν συλληφθεί οι δύο γονείς και τους είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού, με το κοριτσάκι να μεταφέρεται σε ίδρυμα.

Σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κ. Ουρανία Ταπιάπη, δεν υπήρξε καμία πρότερη ενημέρωση ότι η οικογένεια είχε αποκτήσει και δεύτερο παιδί. Έλαβε γνώση της κατάστασης αφού το βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο.