Συγκινημένος αποχαιρέτισε ο Σιλβέστερ Σταλόνε τον Καρλ Γουέδερς, τον θρυλικό Apollo Creed στην ταινία «Rocky». Ο Αμερικανός ηθοποιός πέθανε την 1η Φεβρουαρίου σε ηλικία 76 ετών, σκορπώντας θλίψη στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

«Σήμερα είναι μια απίστευτα θλιβερή μέρα για μένα. Είμαι τόσο συντετριμμένος, που δεν μπορώ καν να σας πω. Απλά προσπαθώ να κρατηθώ, επειδή ο Καρλ Γουέδερς ήταν τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, της επιτυχίας μου – τα πάντα σχετικά με αυτό, του δίνω απίστευτα εύσημα και συγχαρητήρια» είπε ο θρυλικός Ρόκι στο Instagram.

«Γιατί όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, είδα μεγαλείο. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είχα καταφέρει αυτό που κάναμε με το Ρόκι χωρίς αυτόν» ανέφερε ο Σταλόνε.

Και κατέληξε: «Ήταν απολύτως λαμπρός, η φωνή του, το μέγεθός του, η παρουσία του, η αθλητική του ικανότητα, αλλά, κυρίως, η καρδιά του, η ψυχή του. Είναι μια τρομερή απώλεια. Ήταν μαγικός. Είχα την τύχη να είμαι μέρος της ζωής του. Απόλλο, συνέχισε να χτυπάς».