Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 30χρονου στο Μεσολόγγι. Ο 50χρονος κατηγορούμενος εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάει ξανά στην εισαγγελέα για συμπληρωματική κατάθεση.

Για αυτό το λόγο οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου. Στις πρώτες εξετάσεις δειγμάτων DNA που έγιναν στα ρούχα του άτυχου Μπάμπη δε βρέθηκε κάτι.

Επιπρόσθετα, αναμένουν τα αποτελέσματα και για άλλα στοιχεία όπως τα δείγματα DNA που πάρθηκαν από τη σωρό. Φυσικά, οι έρευνες για τον εντοπισμό τόσο του κινητού του θύματος, όσο και του όπλου του συνεχίζονται δίχως αποτέλεσμα.

Φίλος του κρεοπώλη ο συλληφθείς για αρχαιοκαπηλία στο Μεσολόγγι

Την ίδια ώρα μια άλλη πληροφορία ρίχνει νερό στο μύλο των σεναρίων που αφορούν τον 50χρονο κρεοπώλη. Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι 36χρονος συνελήφθη στο Μεσολόγγι για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος είχε φιλική σχέση τόσο με τον κρεοπώλη, όσο και με άλλο ένα άτομο της παρέας του. Αυτό όπως είναι φυσιολογικό ενισχύει τα σενάρια ότι μπορεί οι δύο υποθέσεις να συνδέονται.

Τσούκαλης: «Δεν αποκλείω οι δύο υποθέσεις να βρίσκονται στην ίδια εξίσωση»

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης μίλησε για τις εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση, αλλά και για την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας. «Τουλάχιστον απ’ ότι λένε οι πρώτες πληροφορίες υπάρχει γνωριμία ανάμεσα στους δύο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνδέεται με τη δολοφονία. Δεν ξέρουμε αν μέσα στην εξίσωση υπάρχει κάτι άλλο.
Από τις πρώτες ημέρες υπήρχε η οσμή της χρυσοθηρίας και της αρχαιοκαπηλίας από την πλευρά του κρεοπώλη.

Το ότι παγιδεύτηκε ο Μπάμπης σας το λέω με βεβαιότητα 1000%. Δεν είναι δυνατόν ο Μπάμπης να πήγαινε στο ραντεβού μετά τη λογομαχία που είχαν για τα χρήματα. Κάτι σκαρφίστηκε ο κρεοπώλης και παγίδευσε τον Μπάμπη. Τον παγίδευσε μόνος του; Τον παγίδευσε με κάτι άλλο; Έτυχε ο Μπάμπης να βρεθεί σε λάθος τόπο τη λάθος στιγμή; Όλα αυτά θα αναδείξει η έρευνα. Δεν αποκλείεται να βρεθούν λεπτομέρειες που να συνδέουν τον κρεοπώλη με τη συγκεκριμένη περίπτωση αρχαιοκαπηλίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας τοποθετήθηκε λέγοντας: «Δεν αποκλείω να βρίσκονται στην ίδια εξίσωση οι δύο υποθέσεις».

Το μυστήριο με τις σφαίρες του Μπάμπη

Την ίδια ώρα υπάρχει ένα ερωτηματικό που αφορά τις σφαίρες του Μπάμπη. Ύστερα από έρευνα που έγινε από την αστυνομία στο δωμάτιο του θύματος διαπιστώθηκε ότι τα κουτιά που είχε με τις σφαίρες ήταν άθικτα.

Πρόκειται για τις ίδιες σφαίρες που βρέθηκαν στην τσέπη του και με εκείνη που φέρεται να δολοφονήθηκε. Η μητέρα του υποστηρίζει ότι πέρα από αυτές που υπήρχαν στα δύο κουτιά, ο Μπάμπης είχε και κάποιες άλλες χύμα.

Φυσικά, αυτό είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Απαντήσεις θα δοθούν ότι ολοκληρωθούν οι έρευνες για τα απαραίτητα στοιχεία στις σφαίρες, αλλά περισσότερο όταν βρεθεί το όπλο του Μπάμπη.