Έφοδο έκαναν οι αστυνομικές αρχές στην Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού στην οποία κρατούνται σκληροί Αλβανοί κακοποιοί. Οι Αρχές είχαν εδώ και καιρό πληροφορίες ότι στη συγκεκριμένη πτέρυγα γίνονταν διακίνηση ναρκωτικών.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης κλιμάκιο της Διώξης Ναρκωτικών με εκπαιδευμένο σκύλο, με τη συνδρομή ομάδων της ΟΠΚΕ και της ΕΚΑΜ έκαναν έφοδο. Από αυτήν βρέθηκαν κάνναβη, ηρωίνη και μια ζυγαριά ακριβείας η οποία προφανώς και χρησιμοποιούνταν για τα ναρκωτικά.

Επιπρόσθετα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 24 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ένα ασύρματο ρούτερ καθώς και ένα smart watch. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει δώσει μεγάλο βάρος στο θέμα των φυλακών.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Πολλές φορές παράγουν εγκληματίες οι οποίοι καθοδηγούν από μέσα, πράξεις προς τα έξω. Γι’ αυτό χρειάζεται σωστός έλεγχος, αυστηρός έλεγχος και σωστές πληροφορίες από τις υπηρεσίες. Και ταυτόχρονα, χρειάζεται πάντα η βελτίωση των συνθηκών μέσα στις φυλακές, ώστε και αυτοί οι άνθρωποι, να ζουν κάτω από συνθήκες ανθρώπινες, στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής πολιτείας».