Τη ζωή του έχασε τα ξημερώματα  ένας 18χρονος που διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Ο νεαρός βρέθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση και φέρεται να είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ.

Μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πλέον αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σημειώνεται ότι στο σημείο όπου παρελήφθη ο 18χρονος έξω από το νυχτερινό κέντρο  συνελήφθησαν δύο άνδρες, για κατοχή όπλων και αντίσταση.

Σύμφνωα με την ΕΛ.ΑΣ, στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν, εξάγοντας όπλα που είχαν στην κατοχή τους. Το ένα όπλο διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από αστυνομικό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 37 και 42 ετών προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στον Πειραιά, καθώς κατείχαν όπλα ενώ επίσης προέβαλαν και σθεναρή αντίσταση.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων της ανωτέρω Υπηρεσίας, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ωστόσο στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, εξάγοντας ο καθένας από ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο πιστόλια, από τα οποία το ένα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί την 12-06-2020 από αστυνομικό, καθώς και 20 φυσίγγια που περιέχονταν στις γεμιστήρες αυτών.

Σημειώνεται ότι ο ένας από τους συλληφθέντες περιλαμβάνεται σε δικογραφία για εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών, ενώ και οι δύο έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για -κατά περίπτωση- επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εκβιάσεις, απειλές, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας για τη ρατσιστική βία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.