Οι έρευνες ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, για τον εντοπισμό του 28χρονου στο Μεσολόγγι, ωστόσο παραμένουν άκαρπες μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άνδρας  αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, όπου είχε πάει στο σημείο για μπάνιο, μαζί με μία γυναίκα στον Αχελώο.

Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι άτομα ψάρευαν στην όχθη του ποταμού κοντά στην Κατοχή Μεσολογγίου, όταν ο 28χρονος είπε στη σύντροφό του ότι θα κάνει μια βουτιά.

Έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στον ποταμό, αλλά παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Κάποια στιγμή φάνηκε να κουνά τα χέρια του, αλλά έκτοτε δεν τον είδε ξανά κανείς.

«Δε θα τον βρουν ζωντανό»

«Τα νερά είναι πολύ ορμητικά, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια ο Αχελώος, πιστεύω ότι δυστυχώς δεν πρόκειται να τον βρουν ζωντανό», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Είναι μεγάλο το βάθος, είναι το σημείο που το ποτάμι πέφτει μέσα στη θάλασσα. Ο συγκεκριμένος ψάρευε και κάποια στιγμή είπε στη σύντροφό του ότι θέλει να κάνει βουτιά. Βούτηξε, τον παρέσυραν τα νερά, τον είδε να σηκώνει τα χέρια και να φωνάζει και μετά χάθηκε. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολο να τον βρουν ζωντανό. Νομίζω ότι θα τον βρουν πνιγμένο, ψάχνει το λιμενικό, η αστυνομία και η πυροσβεστική, αλλά το σώμα του μπορεί να βγήκε οπουδήποτε. Αν βγήκε ζωντανός, θα είχε εμφανιστεί».