Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένη στη Εθνική Οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών. Ο απολογισμός του είναι δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στο 7ο χιλιόμετρο στο ύψος της Φαρακλάδας, ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο έπεσε σε δέντρο και κατέληξε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, οδηγώντας στο τροχαίο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και 7 πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων. Ωστόσο, παρά από τις προσπάθειες τους, τελικά λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, ανασύρθηκε ο συνοδηγός νεκρός, ένας 23χρονος. Παράλληλα, βαριά τραυματισμένοι παρέμειναν οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, μία γυναίκα 15 ετών και ένας 31χρονος.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, αλλά τα ξημερώματα μεταφέρθηκαν στο γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, εξαιτίας της κρίσιμης κατάστασης της υγείας τους, μετά από το τροχαίο. Στο νοσοκομείο κατέληξε και η 15χρονη κοπέλα, όπου μεταφέρθηκε.

Προανάκριση για τα αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Τριφυλίας.