Μ’ ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του κι ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού περασμένο στο λαιμό του ο Τάσος Μπακασέτας έκανε τις πρώτες δηλώσεις του φτάνοντας στην Αθήνα.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ανέφερε φτάνοντας στην Αθήνα για να φορέσει τα πράσινα του «Τριφυλλιού».

«Αν έχεις παίξει στην Τουρκία, καταλαβαίνεις καλύτερα το μέγεθος του Τερίμ – είναι ένας θρύλος. Είχαμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι, θεωρώ ότι υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και γνωρίζω ότι έκανε αρκετά πράγματα για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Αλαφούζο, που έκανε τα πάντα, ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού και ύστερα τον κ. Παπαδημητρίου που αφιέρωσε χρόνο και κόπο».

Κατόπιν ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ομολόγησε επίσης ότι «δεν περίμενα ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα, έψαχνα μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό». Διευκρίνσε πάντως ότι όλο αυτό «αποτελεί μία νέα πρόκληση, πράγμα που το έψαχνα στην καριέρα μου, το είχα ανάγκη να βρω κάτι καινούριο για να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να γίνομαι καλύτερος».

Ακόμη ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε «πολύ χαρούμενος που θα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού», καθώς ο ίδιος τρέφεται από το γεγονός ότι «οι άνθρωποι έχουν πολλές προσδοκίες από μένα». Υποσχέσεις βέβαια απέφυγε να δώσει, λέγοντας μόνο πως «για όσα χρόνια θα φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα δίνω το 100% του εαυτού μου κάθε μέρα».

Ερωτηθείς τέλος για τον βαθμό ετοιμότητάς του, ανέφερε πως είναι μια ιδιωτική κουβέντα που αφορά τον ίδιο και τον προπονητή. Παραδέχθηκε μεν πως «ήταν περίεργες οι τελευταίες ημέρες», αλλά ταυτόχρονα σημείωσε ότι «χθες έπαιξα τριάντα λεπτά και δεν είμαι εκτός ρυθμού». Άρα ας μην αποκλειστεί να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα.