Τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου υιοθέτησαν τελικά την πρόταση της Εισαγγελέως και αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 50χρονου, που σκότωσε τον κουνιάδο του μετά τις αποκαλύψεις της κόρης του ότι την βίαζε επί σειρά ετών. Μέχρι σήμερα ο 50χρονος παρέμενε σε κατ΄οίκον περιορισμό εξαιτίας της διαφωνίας Εισαγγελέα και Ανακριτή σύμφωνα με το gegonota.news.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 33χρονο, πυροβολώντας τον εξ επαφής και αμέσως μετά παραδόθηκε στην Αστυνομία. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε μάθει από την 18χρονη, σήμερα κόρη του, ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης συζύγου του την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και το το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε με τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών.

Πώς περιέγραψε το φονικό

Το πρωί της περασμένης Τρίτης 16/1 η 18χρονη αποκάλυψε τελικά την ταυτότητα του βιαστή της. «Τον στήριζα, τον βοηθούσα οικονομικά, τον έβαζα σπίτι μου και μου βίαζε το παιδί. Στην βαριά ψυχική μου κατάσταση προστέθηκε και το αίσθημα της προδοσίας» είχε πει σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα.

Μην μπορώντας να διαχειριστεί όσα συνέβαιναν έφυγε από τον Βόλο, για να επιστρέψει στην Αργαλαστή. Εκεί, δεν μπορούσε να ησυχάσει και ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις από τον κουνιάδο του. Γνωρίζοντας το βίαιο παρελθόν του πήρε μαζί του και την καραμπίνα που κατέχει νόμιμα, όπως φέρεται να είπε. Δεν τηλεφώνησε ο ίδιος στον 33χρονο επειδή δεν είχαν πολλές επαφές, αλλά έβαλε την σύζυγό του να καλέσει τον αδελφό της και να του ζητήσει να του παράσχει βοήθεια, ώστε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου που έσκασε, κοντά στην είσοδο του Βόλου.

Ο 33χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην απέναντι πλευρά του δρόμου, τον διέσχισε και κινήθηκε προς τον 50χρονο που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. «Γιατί μου βίασες και μου κατέστρεψες το κορίτσι», του φώναξε ο 50χρονος όταν τον είδε.

Εκείνος παρά το γεγονός ότι είδε προφανώς το όπλο που κρατούσε ο κουνιάδος του, όχι μόνο δεν έδωσε κάποια εξήγηση αλλά αντίθετα χαμογέλασε ειρωνικά και τρέχοντας, αλλάζοντας διαρκώς κατευθύνσεις, προσπάθησε να του επιτεθεί και να του αποσπάσει το όπλο, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να κατέθεσε.

Για να αμυνθεί ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου στο κεφάλι και το στήθος τον 33χρονο και εκείνος έπεσε κάτω. Όμως σηκώθηκε όρθιος και του επιτέθηκε ξανά. Τότε πλέον ήλθανε σε συμπλοκή. Ο 33χρονος -σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο δράστης που υποστήριξε πως το όπλο εκπυρσοκρότησε- προσπάθησε να του αποσπάσει την καραμπίνα και τότε πλέον φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής πατήθηκε η σκανδάλη και χτυπήθηκε θανάσιμα.

Επέστρεψε στον Βόλο, πήγε στο σπίτι της κόρης του χωρίς να αποκαλύψει τι είχε συμβεί και από εκεί πήγε στο γραφείο του δικηγόρου του, και τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αποκαλύψει τα συμβάντα. Μετά παραδόθηκε.