5 το πρωί: Δολοφονίες με drones ετοίμαζε η Greek Mafia – Θετικά μηνύματα ΣΥΡΙΖΑ από Σπέτσες – Οργιάζουν οι φήμες για Μίντλετον

Χτυπήματα από αέρος ήταν έτοιμη να επιστρατεύσει η Greek Mafia στον πόλεμο επικράτησης της νύχτας, όπως αποκαλύπτει το ΒΗΜΑ της Κυριακής, τα συμβόλαια θανάτου και ο τζίρος της εγκληματικής δραστηριότητας των Ελλήνων «νονών»

1

Αποκαλύψεις για την Greek Mafia

  • Τα εντυπωσιακά ευρήματα: Τεχνογνωσία η οποία προβληματίζει τις Αρχές είχαν στη διάθεσή τους οι νονοί της νύχτας. Βίντεο το οποίο προέρχεται από Έλληνα ποινικό εξέπληξε τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την δράση της οργάνωσης, καθώς σε αυτό φαίνεται δοκιμαστική πτήση drone το οποίο θα πραγματοποιούσε δολοφονική επίθεση από ψηλά.
  • Πόλεμος αλληλοεξόντωσης: Τα τελευταία χρόνια υπήρξε στενή συνεργασία της Greek Mafia με Αλβανούς ποινικούς. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, είχαν πραγματοποιηθεί 10 συμβόλαια θανάτου. Εξοντώσεις «αντιπάλων» είχαν πραγματοποιηθεί για τον «αόρατο» πόλεμο στο λαθρεμπόριο καυσίμων με τουλάχιστον 8 δολοφονίες.
  • Παράνομες δραστηριότητες: Η εγκληματική οργάνωση ασχολούταν τόσο με το εμπόριο λαθραίων τσιγάρων και καυσίμων, όσο και με την προστασία σε οίκους ανοχής, παράνομες λέσχες με έσοδα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

 

2

«Αναγέννηση» ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

  • Παράταση μιας μέρας: Την Κυριακή (21/1) το μεσημέρι έληξε το τριήμερο εργασιών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, λαμβάνοντας μια μέρα παράταση. Η συνάντηση των βουλευτών πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη που διατηρεί στο νησί.
  • Οικογενειακή φωτογραφία: Πολιτικά «πυκνή» χαρακτηρίστηκε η συζήτηση των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι ώρες εργασιών κατά τις οποίες αναλύθηκε το «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό όνειρο» έφτασαν τις 20 , ενώ υπήρξαν 30 τοποθετήσεις και παρουσιάσεις. Στο τέλος πάντως, υπήρξε και μια αναμνηστική οικογενειακή φωτογραφία.
  • Υποδοχή από τους ντόπιους: Με χαμηλό προφίλ πραγματοποιήθηκε η προσέλευση των βουλευτών στο νησί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η πολιτική έλευση προκάλεσε «διχασμό» στους κατοίκους με τους διαφωνούντες να μιλούν για πολιτικοποίηση που δεν κάνει καλό στην εικόνα του δημοφιλούς τουριστικού προορισμού.

Newsletter

Πέντε ειδήσεις για να ξεκινήσεις τη μέρα σου

Κάθε πρωί θα βρίσκεις στο inbox σου τις πιο σημαντικές ειδήσεις και τα πιο ενδιαφέροντα θέματα
ΕΓΓΡΑΦΗ
3

Πολικό ψύχος στη χώρα

  • Προειδοποίηση ΕΜΥ: Σε ισχύ βρίσκεται και για τη Δευτέρα το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ. Μετά τα χιόνια, εποικείται παγετός ο οποίος θα κατεβάσει τον υδράργυρο περεταίρω 6 με 8 βαθμούς Κελσίου. Θυελλώδεις θα είναι οι βόρειοι άνεμοι οι οποίοι θα αγγίζουν στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ
  • Κλειστοί δρόμοι: Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα και Χαλκιδική ήταν από τις περιοχές μεταξύ των οποίων δέχτηκαν τα μεγαλύτερα ύψη χιονιού. Στον ευρύτερο οδικό άξονα η κυκλοφορία σε πολλά σημεία διακόπηκε, ενώ σε άλλες οδικές αρτηρίες η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιούταν με χρήση αλυσίδων. Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής με εντολή της Τροχαίας έκλεισε και η Λεωφόρος Πάρνηθας, λόγω της έντονης χιονόπτωσης.
  • Απαγορευτικό απόπλου: Η κακοκαιρία επηρέασε σημαντικά και τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες για τις οποίες ανακοινώθηκε απαγορευτικό απόπλου. Ως εκ τούτου, τα πλοία δεν θα φεύγουν από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ ματαιώνονται και τα δρομολόγια των πλοίων που αφορούν την Κρήτη.

 

 

4

Φήμες και ψίθυροι για την Κέιτ Μίντλετον

  • Σιγή ιχθύος από το Μπάκιχαμ: Καθώς οι φήμες για την κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας οργιάζουν, το παλάτι διαψεύδει δυσάρεστα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μέσω του βρετανικού Τύπου. Η «μυστηριώδης» ασθένεια πάντως αναμένεται να κρατήσει  σε απόσταση την Μίντλετον, από τη δημόσια ζωή, ως το Πάσχα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.
  • Αποκαλύψεις για την επέμβαση: Μια Ισπανίδα δημοσιογράφος προκάλεσε αναστάτωση με τις «αποκαλύψεις» για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco η Concha Calleja ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο».
  • Τα σενάρια: Οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια με το «σταγονόμετρο» αναφέρουν ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στην κοιλιακή χώρα και δεν ήταν ένα χειρουργείο «ρουτίνας». Μάλιστα, το γεγονός ότι η εισαγωγή επιλέχθηκε να γίνει σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, αρκετά εξειδικευμένο σε καρκίνους, γεννά πολλά ερωτηματικά.
5

Τα αποτελέσματα των τριών μεγάλων της Superleague

  • Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να πάρουν άνετα κι επιβλητικά ένα μεγάλο «διπλό» στο «Βικελίδης» απέναντι στον Άρη. Στον αγώνα ξεχώρισε ο Ζέλσον Μαρτίνς ο οποίος «έφτιαξε» το γκολ του Ναβάρο και στη συνέχεια πέτυχε το δεύτερο.
  • Παναθηναϊκός: Αϊτόρ και ο Γεντβάι «ξελάσπωσαν» τον Παναθηναϊκό απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Μετά το αποτέλεσμα οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της διοργάνωσης παρέα με τον ΠΑΟΚ.
  • AEK: Σε ρυθμούς προπόνησης η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 5-0 στο γήπεδο της Φιλαδέλφειας. Πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Εζεκιέλ Πόνσε πετυχαίνοντας τρία τέρματα.
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr