Σοβαρό επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Μαρίνα Γλυφάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στη δεύτερη μαρίνα της Γλυφάδας, όπου περίπου 30 νεαρά άτομα επιτέθηκαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής, σε 4 άτομα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των τριών, ο ένας εκ των οποίων στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Τα θύματα ηλικίας 16, 18 και 19 χρονών αφού κατέθεσαν σχετικά με το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μεταφέρθηκαν προληπτικά με ίδια μέσα σε νοσοκομείο.

Από την ΕΛΑΣ σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς κλάπηκε το πορτοφόλι του ενός από τα θύματα.

Τι είπε για το περιστατικό η ΕΛ.ΑΣ

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., μίλησε στην ΕΡΤ και στο OPEN για το νέο περιστατικό βίας, τονίζοντας ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν μόνο τους ανήλικους που είχαν δεχθεί την επίθεση, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

Οι νεαροί τραυματίες δεν δέχθηκαν να διακομιστούν σε νοσοκομείο, ωστόσο μεταφέρθηκαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Εκεί περιέγραψαν στους αστυνομικούς το τι συνέβη, ενώ εξακριβώθηκε ότι από έναν από αυτούς είχε κλαπεί ένα πορτοφόλι.

Πηγή: iefimerida.grΓλυφάδα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων -Δύο τραυματίες, ο ένας στο πρόσωπο από μαχαίρι – iefimerida.gr