Η Νίκη Λυμπεράκη κάθισε σήμερα το μεσημέρι στον καναπέ της «Ελένης» και έκανε μία χαλαρή και ταυτόχρονα αποκαλυπτική συζήτηση με την Ελένη Μενεγάκη.
Μιλώντας για τη διαχείριση του χρόνου της και την ανατροφή του παιδιού της, η δημοσιογράφος του MEGA ανέφερε: «Νομίζω πως οι περισσότερες (σ.σ. μαμάδες) νιώθουμε μόνιμα τύψεις. Εγώ είμαι τυχερή γιατί περνάω αρκετό χρόνο μαζί του. Έχω συμφιλιωθεί πως θα έχω τύψεις, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να του δείχνω πράγματα που είχαν λείψει σε εμένα».

«Εγώ γεννήθηκα το 1982 και τότε υπήρχε το ότι δεν κολακεύουμε πολύ το παιδί. Εγώ προσπαθώ να τον ενθαρρύνω, να του λέω πως θα είμαι πάντα εδώ. Του λέω τέτοια γραφικά. Πολλές φορές του ζητάω και συγγνώμη, διότι μπορεί να ξεφύγω», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στα περιστατικά βίας και στο πώς μπορεί να προστεύσει ένας γονιός το παιδί του, η Νίκη Λυμπεράκη σημείωσε: «Κάνεις τον σταυρό σου και ελπίζεις αυτά που παρατηρεί (σ.σ. το παιδί σου) να είναι πρότυπο για εκείνον, όχι αυτά που του λες. Εμένα το παιδί μου μού κάνει παρατηρήσεις στην οδήγηση».

Η σχέση της με την υποκριτική και το τραγούδι

«Τραγουδάω, αλλά δεν είμαι και η Νάνα Μούσχουρη. Υπήρχε ένα φεγγάρι, όμως, που ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έφτανα έξω από το Εθνικό και έφευγα. Έλεγα πως δεν μπορώ να κάνω μια δουλειά που εκτίθεμαι. Και να τα τώρα».

Κάνει σχέδια η Νίκη Λυμπεράκη για το μέλλον;

«Δεν κάνω σχέδια για τίποτα. Συνειδητοποίησα από πολύ νωρίς πως δεν έχει κανέναν νόημα να κάνεις σχέδια. Εγώ έλεγα θα γίνω αρχαιολόγος, μετά έλεγα πως γίνω ποινικολόγος και θα πάω στο Μόναχο και μετά ήρθα σε αυτό κομμάτι. Όπως ήρθα έτσι θα φύγω ενδεχομένως. Ο καθένας βιώνει και κάποια πράγματα που τον επαναπροσδιορίζουν.  Όταν περνάς κάτι πολύ δύσκολο και χρόνιο, μετά αρχίζεις να θεωρείς πως όλα τα υπόλοιπα είναι αστάθμητα και λες «όπου με πάει η ζωή»», εξομολογήθηκε.

Το ενδεχόμενο στροφής στην ψυχαγωγία

Η Νίκη Λυμπεράκη υπογράμμισε ότι δεν βάζει διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. «Όλοι κάνουμε μία δουλειά. Για εμένα η διαχωριστική γραμμή είναι ανάμεσα σε αυτούς που κάνουν τη δουλειά με καλές προθέσεις και εντιμότητα, και στους άλλους, τους λιγότερο καλοπροαίρετους», είπε.

Τι κάνει η Νίκη Λυμπεράκη στον ελεύθερο χρόνο της;

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι μαγειρεύει, βάφει τοίχους όταν έχει νεύρα και παίζει με το παιδί της.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 00:10, στο MEGA, η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται τον Θανάση Αλευρά στην πρώτη «Μεγάλη Εικόνα» για το 2024. Για τη συνάντησή της με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη, η δημοσιογράφος δήλωσε: «Τον είχα δει πέρυσι στην παράστασή του και τον ξαναείδα και φέτος. Τρελάθηκα και είπα πως θέλω να τον γνωρίσω. Είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει μπροστά και λέει «αυτός είμαι» και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Κάναμε μία κουβέντα στο Vox και στη γειτονιά του στον Άλιμο. Εγώ δεν μπορώ να γίνομαι αδιάκριτη. Δεν το κάνω, άρα δεν πάω με ατζέντα. Η ατζέντα μου είναι να πάω χαλαρά. Με τον Θανάση μπορείς να συζητήσεις πολλά πράγματα. Είναι φανταστικός».