Προσωρινά ελεύθερος, μετά την απολογία του, αφέθηκε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στο Βόλο, όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα και πλέον η τύχη του 50χρονου θα κριθεί με βούλευμα από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Ο άνδρας θα τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega οι συγγενείς του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η αποκάλυψη στον πατέρα

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του LIVE NEWS η υπόθεση ξεκίνησε να αποκαλύπτεται όταν η σπιτονοικοκυρά της κοπέλας που σήμερα είναι φοιτήτρια Φιλοσοφικής σε πόλη της Ελλάδας ανέφερε στον πατέρα της ότι υπήρχε καθυστέρηση στην καταβολή των ενοικίων.

Εκείνος έχοντας δώσει τα χρήματα στην κόρη του την ρώτησε και τότε το κορίτσι αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να δώσει το ποσό σε έναν άνδρα που την εκβίαζε χωρίς να αποκαλύψει αρχικά την ταυτότητα του κακοποιητή της.

Ο πατέρας της, σύμφωνα με όσα είναι σε γνώση της εκπομπής μέσω της κατάθεσής της στην αστυνομία, ήταν υποστηρικτικός και την προέτρεψε να απευθυνθούν σε δικηγόρο αλλά αργότερα μετά τις πιέσεις του πατέρα της αποκάλυψε την ταυτότητα του άνδρα που την εκβίαζε.

Το βίντεο στο κινητό και τα χειρόγραφα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει βίντεο διάρκειας 36 δευτερολέπτων που δείχνει την σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού όταν εκείνο ήταν σε ηλικία 13 ή 14 ετών.

Τέλος, οι αποκαλύψεις της κοπέλας είναι καταγεγραμμένες χειρόγραφα μετά από παρότρυνση των ψυχολόγων που την παρακολουθούσαν.