Θλίψη στις Σέρρες για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή τα ξημερώματα. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή στο Facebook ο αδερφός του, Κώστας Ζαγκλιβέρης.

«Καλό ταξίδι αδερφέ μου τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες» έγραψε, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής από την Παλαιοκώμη Σερρών έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου, το λέμφωμα Burkitt που είναι καρκίνος του λεμφικού συστήματος, ιδιαίτερα των Β-λεμφοκυττάρων που βρίσκονται στο βλαστικό κέντρο. Το λέμφωμα Burkitt (BL) είναι ο πιο επιθετικός υποτύπος λεμφώματος και θεωρείται ότι είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος – ή ο πιο επιθετικός τύπος καρκίνου. Επειδή ξεκινά και εξαπλώνεται πολύ γρήγορα, χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με εντατική χημειοανοσοθεραπεία πολύ γρήγορα μετά τη διάγνωση.

Τον τελευταία καιρό η οικογένειά του είχε κάνει έκκληση από τα social media για οικονομική βοήθεια. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση.