Σαρωτικός ήταν ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 4-0 και συνέχισε με εμφατικό τρόπο τη φετινή πορεία πρωταθλητισμού. Έτσι άφησε οριστικά πίσω του την ήττα στο «Κλ.Βικελίδης».

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μπει πολύ δυνατά και με τον Λέο ξόδεψαν μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Κόντε έκανε την κάθετη ξανά για τον Λέο, ο οποίος όμως δεν έκανε σωστό κοντρόλ.

Σταδιακά ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Από τη στιγμή μάλιστα που 29′ άνοιξε το σκορ με τον Μπάμπα, όλα έγιναν ευκολότερα.

Φάνηκε αυτό στο δεύτερο μέρος, όταν «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες χάρη στα γκολ των Μεϊτέ και Τζίμα. Αρχικά στο 49′ ο Γάλλος πέτυχε το πρώτο γκολ του με τα ασπρόμαυρα και κατόπιν στο 53′ ο νεαρός φορ έκανε το το 3-0.

Στο 66′ οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέταρτο γκολ με τη σέντρα του Σάστρε, η οποία κόντραρε στον Ριένστρα και κατέληξε στα δίχτυα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (80′ Λύρατζης), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Αντόνιο), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (68′ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (68′ Κωνσταντέλιας), Τζίμας (68′ Μπράντον)

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια (88′ Πανάγου), Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Καραχάλιος (72′ Έφορντ), Τζίνο, Μπακαδήμας (72′ Λιάσος), Ριένστρα, Λεό (62′ Ροσέρο), Κόντε (62′ Μπάλαν)