Εξελίξεις στον πόλεμο των κυκλωμάτων της νύχτας αναμένεται να προκαλέσει η εκτέλεση του 44χρονου Β.Ζ. τα ξημερώματα της Κυριακής στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το σημείο της εκτέλεσης οι άνδρες της αστυνομίας έχουν συλλέξει 97 κάλυκες που παραπέμπουν σε πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ ενώ το θύμα έχει πάνω του όπλο, μάλιστα οπλισμένο, το οποίο ωστόσο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Το συγκεκριμένο όπλο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.

Το προφίλ του 44χρονου και η επίθεση το 2018

Ο 44χρονος έχει βαρύ παρελθόν καθώς το 2018 έχει δεχθεί δολοφονική επίθεση έξω από γραφεία πετρελαϊκής εταιρείας στον Πειραιά. Τότε το όπλο των δραστών είχε μπλοκάρει, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και είχε καταφέρει να γλιτώσει με τραύματα στα χέρια και στα πόδια.

Εκείνο που περιπλέκει την υπόθεση είναι ότι πριν από λίγους μήνες είχε εντοπιστεί στον Νέο Κόσμο τζιπ με όπλα και χειροβομβίδες, γεγονός το οποίο οι Αρχές εξετάζουν και αναζητούν στοιχεία που να το συνδέουν με τη δολοφονία του 44χρονου.

Σημειώνεται πως λίγες ημέρες πριν τον εντοπισμό του τζιπ είχε προηγηθεί δολοφονία στην περιοχή του Κορυδαλλού, με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να προσπαθεί να λύσει τον άλυτο γρίφο της υπόθεσης, με τις Αρχές να εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ κυκλωμάτων της νύχτας.