Ο Βρετανός παραγωγός Ross From Friends ή αλλιώς Felix Clary Weatherall, από τους πιο συναρπαστικούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής, έρχεται στην Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου 2024, στο Ωδείο Αθηνών. Το πάρτυ της Κυριακής θα ανοίξει ο Jay Jay πριν παραδώσει τη σκυτάλη στον ταλαντούχο Βρετανό παραγωγό Midland.

Ο Βρετανός παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής και DJ Felix Weatherall, γνωστός και ως Ross (από τη σειρά  Friends), κυκλοφόρησε  αρκετά EPs που έτυχαν θερμής υποδοχής και τον έβαλαν στην πρώτη γραμμή ενός lo-fi house κύματος. Το ντεμπούτο του άλμπουμ  «Family Portrait», κυκλοφόρησε το 2018, κερδίζοντας θετικά σχόλια από την εφημερίδα Guardian. Σταδιακά διεύρυνε τον ήχο του μέσα από τις επόμενες κυκλοφορίες του, όπως το «Tread» του 2021. κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ «Family Portrait» τον Ιούλιο του 2018, κερδίζοντας από τον Guardian, θετικά σχόλια. Οι συνθέσεις του χαρακτηρίζονται από τη ζωντάνια του χιπ χοπ, του ιαπωνικού boogie και της house μουσικής.

O Harry Agius, γνωστός ως Midland, μέσα από τις παραγωγές του, τα DJ sets και τις δισκογραφικές του εταιρείες, έχει παρουσιάσει το μουσικό του πρόσωπο, που είναι διακριτικό, εκλεπτυσμένο και απόλυτα θορυβώδες. Ως παραγωγός, το στυλ του Midland έχει εξελιχθεί με ευελιξία από τον ένα δίσκο στον άλλο. Έχει εξερευνήσει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών, ενώ έχει κατορθώσει να διατηρήσει τον βασικό του ήχο, που φυσικά πατάει στο house, electronica και techno. Το 2018, ξεκίνησε τη εταιρεία, InterGraded που επικεντρώνεται στην κυκλοφορία μουσικής από ανερχόμενους καλλιτέχνες. Μεταξύ άλλων, έχει κάνει remix στους Dua Lipa, The Chemical Brothers, St Vincent και Darkstar ενώ έχει συμμετέχει και στην παραγωγή του Jessie Wares «Save A Kiss» μαζί με τον James Ford.

O Jay Jay, κατά κόσμον Ιάσωνας Οικονόμου, χαρακτηρίζεται στα dj σετ του από ελευθερία αυτοσχεδιασμού και μοναδικό γούστο, ενώ κινείται με άνεση σε διάφορα μουσικά είδη, από house και tech μέχρι funk και μελωδικά beats. Με freestyle μουσικές και μικρές δόσεις από Detroit, o Jay Jay είναι από τους πιο κατάλληλους για ένα δυνατό DJ set σε uplifting ρυθμούς!

INFO

Δίκτυο προπώλησης:

Online: https://www.more.com/music/ross-from-friends/

Τηλεφωνικά: 11876

 Χώρος:

Ωδείο Αθηνών

Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 106 75, Αθήνα