Στο σημερινό επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ ο Γιάννης Διαμαντής συζητά με την Τόνια Μποζανίνου, αρχισυντάκτρια της εφημερίδας «Το Βήμα» στα θέματα της Διεθνούς ειδησεογραφίας για το come back του Τραμπ στη μάχη για τις προεδρικές εκλογές, οι νομικές διαδικασίες που εκκρεμούν εις βάρος του και τα σχέδια του πρώην προέδρου για αντί-«woke» στρατηγική διακυβέρνησης.

Μεταξύ άλλων στο επεισόδιο του podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ, με τίτλο: « Γιατί θα πρέπει να μας ανησυχεί η επιστροφή Τραμπ στον Λευκό Οίκο», θα ακούσετε:

0:48 Το μεγάλο προβάδισμα του Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και τις προεδρικές εκλογές

1:41 Η επιρροή του πρώην προέδρου παρά την τελευταία του ήττα

2:24 Το Ανώτατο Δικαστήριο θα αποφασίσει για τη δυνατότητα υποψηφιότητας του Τραμπ

3:41 Οι ποινικές κατηγορίες κατά του Τραμπ

5:25 Οι αδυναμίες των Δημοκρατικών

7:04 Το σχέδιο Τραμπ για ίδρυση αντι-«woke» πανεπιστημίου, που θα πιστοποιεί εκπαιδευτικούς «που ενστερνίζονται τις πατριωτικές αξίες» και οικοδόμηση «πόλεων της ελευθερίας» σε ομοσπονδιακή γη
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα αποφασίσει αν μπορεί να είναι υποψήφιος
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα αποφασίσει αν μπορεί να είναι υποψήφιος
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα αποφασίσει αν μπορεί να είναι υποψήφιος

Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!