Στο σχολείο του επέστρεψε σήμερα ο 14χρονος που έπεσε θύμα σκληρού bullying στην Αγία Παρασκευή, συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τον δικηγόρο του, κατόπιν συμβουλής της ψυχολόγου που παρακολουθεί τον ανήλικο.

Την ίδια, ώρα άφαντοι μένουν μέχρι σήμερα οι τρεις ανήλικοι που εμπλέκονται στην άγρια επίθεση σε βάρος του 14χρονου στις 2 Ιανουαρίου.

Ο ανήλικος είναι ακόμα αγχωμένος, καθώς ένας από τους θύτες φοιτά στο ίδιο σχολείο με αυτό που πηγαίνει το θύμα. Όπως όμως έγινε γνωστό από το Mega, ο δράστης θα αποβληθεί δια παντός από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτά, αν δεν έχει ήδη αποβληθεί.

Το σχολείο, σε επιστολή που έστειλε στους γονείς, αναφέρει ότι «μαθητές και μαθήτριες, που δεν σέβονται αυτές τις αρχές, δεν μπορούν να είναι μέλη της σχολικής μας κοινότητας».

Συνεχίζονται οι απειλές

Ο 14χρονος δέχτηκε νέες απειλές το βράδυ του Σαββάτου όπως είπε χθες Κυριακή 7/1 ο πατέρας του στο OPEN. Είπε πως «το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή», ενώ η κλήση διήρκεσε 47 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο γιος του έκλεισε το τηλέφωνο.

«Δεν έχω οργή για αυτά τα παιδιά αλλά μια απέραντη λύπη γι’ αυτό που συνέβη στο δικό μου παιδί και ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή όσα και για τα παιδιά των ανθρώπων που έκαναν αυτά τα απαίσια πράγματα. Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην κοινωνία μας μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε ποιο είναι εκείνο το πράγμα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς. Εδώ δεν μιλάμε για bullying αλλά για σχεδιασμένες εγκληματικές πράξεις εκ προμελέτης» είπε ο πατέρας του 14χρονου.