Με δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου 45λεπτου ο Άρης πήρε το ντέρμπι τη Θεσσαλονίκης, επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται τη νίκη των κίτρινων και να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η τρομερή προβολή του «τερορίστα» Σουλεϊμάνοφ, όπως φωνάζουν τον Ρώσο επιθετικό οι συμπαίκτες του μετά την ασίστ του Κίκε Σαβέριο μόλις στο 46′ σόκαρε τον ΠΑΟΚ. Πριν οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέλθουν, ο Σαβέριο στο 59′ πάγωσε ξανά τον ΠΑΟΚ με το 2-0 στο άδειο Βικελίδης, με τις φωνές να φτάνουν μακριά από το γήπεδο!

Ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Μπάμπα στο 75′ εκμεταλλευόμενος τον ενθουσιασμό των παικτών του Αρη, που συνέχισαν να ψάνουν και το 3-0, αλλά στον χρόνο που απέμεινε, οι παίκτες του Μάντζιου κράτησαν την πολύτιμη νίκη.

Παρά τα προβλήματα, ο Αρης ήταν πολύ καλά διαβασμένος, σωστά στημένος και με έξυπνη τακτική. Περίμενε τον ΠΑΟΚ, φροντίζοντας να εξουδετερώσει τα άκρα του, άφησε χώρο στο κέντρο, αλλά δεν απειλήθηκε καθόλου, αντίθετα έκανε καλύτερες ευκαιρίες στο άσφαιρο πρώτο ημίχρονο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζαν Ζουλ Εμβοντό,  Τζούρασεκ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τόμας.