Ένα από τα θέματα που απασχολούν τους φίλους της Ρόμα είναι το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου κόουτς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί.

Από τη μία υπάρχουν σενάρια που θέλουν τη διοίκηση της ομάδας να μιλά με άλλους προπονητές, ενώ από την άλλη οι φήμες θέλουν τον 60χρονο κόουτς να είναι το φαβορί για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε σχετικά και η απάντησή του δεν άφησε πολλά περιθώρια παρερμηνειών: «Δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια πως θα έρθει στη Ρόμα νέος προπονητής. Δεν έχω κανέναν λόγο να πιστεύω ότι η διοίκησή μας δεν είναι τόσο έντιμη όσο εγώ. Εμπιστεύομαι την ειλικρίνειά τους στο 100%. Δεν νομίζω ότι μιλάνε με άλλους προπονητές πίσω από την πλάτη μου, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας επεσήμανε: «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν μίλησαν μαζί μου. Αυτό που είπα στον ατζέντη μου είναι ότι μέχρι να μάθουμε ότι ένας σύλλογος ενδιαφέρεται, δεν πρέπει να μιλήσει με κανέναν όσο είμαι εδώ».