Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στη Βιτόρια με 75-73 από τη Μπασκόνια. Κορυφαίος αλλά και μοιραίος ο Ναν που πέτυχε 25 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ, αλλά έχασε κρίσιμες επιθέσεις στο τέλος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και άστοχες στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ενδεικτικό αυτού είναι πως ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά μόλις με 9-7 σε επτά λεπτά παιχνιδιού. Όμως το πρόβλημα δεν ήταν αυτό, αλλά τα δυο γρήγορα φάουλ του Ματίας Λεσόρ πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Η πρώτη περίοδος έληξε με τη Μπασκόνια μπροστά με 13-12. Για τους «πράσινους» τους 7 από τους 12 πόντους της πρώτης περιόδου πέτυχε ο Κέντρικ Ναν.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με ένα μεγάλο πρόβλημα για τους «πράσινους», καθώς ο Λεσόρ υπέπεσε και σε 3ο προσωπικό φάουλ μόλις στο 12′. Λύση στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού έδωσαν οι Γκραντ και Αντεντοκούμπο που μετέτρεψαν το 22-17 υπέρ της Μπασκόνια, σε 26-22 υπέρ του «τριφυλλιού» στο 16′. To ημίχρονο έληξε με τους πράσινους να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και να προηγούνται των Βάσκων με 26-37, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ για μια ακόμα φορά τον Ναν που είχε 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και δύο ασίστ.

Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος παίζοντας εκπληκτική άμυνα, καταφέρνοντας να περιορίσει και να αποκόψει τον πιο κομβικό παίκτη της Μπασκόνια, τον Μάρκους Χάουαρντ. Έφτασε να προηγείται με 15 (46-31) στο 25′ και ήλεγχε πλήρως την αναμέτρηση. Οι Βάσκοι επέστρεψαν όμως στο ματς με την δύναμή τους που είναι το σουτ πίσω από τα 6.75 μείωσαν τη διαφορά στους τρεις (50-53) με το «τριφύλλι» να μην τελειώνει καλά το δεκάλεπτο.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός συνήλθε και με οδηγούς τους Σλούκα και Ναν, ανέβασε και πάλι τη διαφορά στο +9 (61-52) με επτά λεπτά να απομένουν για το τέλος του παιχνιδιού. Τελικά οι «πράσινοι ηττήθηκαν με 75-73 και ένα σουτ σχεδόν στο τέλος του παιχνιδιού από τον Μακιντάιρ, όπως ακριβώς είχε κάνει ο ίδιος παίκτης και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Ολυμπιακό.