Σήμερα θα κηδευτεί στη Λήμνο ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκος. Ο 50χρονος ήταν επαγγελματίας ψαράς και το πτώμα του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 30/12 στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Ο δημοσιογράφος του Limnos FM100, Παναγιώτης Σκαπετής, μίλησε στην εκπομπή Happy Day, λέγοντας πως στο χωριό του Νίκου Ρόκκου, την Καλλιόπη, κυριαρχεί νεκρική σιγή.

«Στο χωριό υπάρχει απόλυτη σιγή. Για να έβγαλε τα βαρίδια από πάνω του πάει να πει ότι αισθάνθηκε μια δυσφορία. Ερωτηματικό παραμένει πώς κατάφερε να βγάλει τα βαρίδια, να βρεθούν και ο ίδιος να μην καταφέρει να ανέβει στη βάρκα του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Νίκος Ρόκκος ετοίμαζε μια μεγάλη γιορτή, γιατί είχε εκλεγεί πρόεδρος του χωριού του. Είχε πάει να βγάλει χταπόδια, γιατί θα ήταν από τα εδέσματα, που θα προσφέρονταν στη γιορτή. Ακούγονται πολλά» είπε.

«Φαντάζομαι αυτή την τραγική μάνα, σε τι κατάσταση είναι… Μου είπαν, δεν ήξεραν ποιος θα της το πει» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.