Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το tempo24, ένα αδιανόητο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες το βράδυ σε περιοχή στην Πάτρα.

Τριαντάχρονος εισέβαλλε στο μέγαρο της Ερμού, δηλώνοντας στους αστυνομικούς, ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον και ζήτησε την άμεση μεταφορά του στο κρατητήριο.

Παρόλα αυτά, το έγγραφο που υποτίθεται, πως ήταν το ένταλμα σύλληψης για το νεαρό άνδρα, δεν ήταν πάρα ένα αρχείο «κενού περιεχομένου». Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από τις Αρχές, ο αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε από τον πολίτη να αποχωρήσει. Εκείνος δεν ακολούθησε τις οδηγίες των αστυνομικών, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να φωνάζει, «πρέπει να με συλλάβετε». Ο άνδρας δε θέλησε να φύγει παρά τις συνεχόμενες προτροπές του Αξιωματικού.

Ο Αστυνομικός, προκειμένου να τον απαμακρύνει από το μέγαρο, τον πλησίασε, την ώρα που η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει. Τότε ο 30χρονος δε δίστασε να του επιτεθεί και να του δαγκώσει το χέρι.

Όλο αυτό φυσικά, είχε ως αποτέλεσμα ο αξιωματικός να οδηγηθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξετασθεί το τραύμα του, και ο δράστης να μεταβεί στο κελί, που τόσο επιθυμούσε.