Τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος έδωσε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η πολιτική, η στρατιωτική, η εκκλησιαστική και η διπλωματική ηγεσία.

Η Πρόεδρος υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρα, με τη σειρά, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο αρχηγός  ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Από το ΣΥΡΙΖΑ – λόγω απουσίας Στέφανου Κασσελάκη στο εξωτερικό –  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντάλλαξε ευχές με τη γραμματέα της  Κοινοβουλεκτικής Ομάδας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Θεοδώρα Τζάκρη.

Επίσης η ΠτΔ κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου αντάλλαξε ευχές με το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουστούμπα καθώς και με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς,  Αλέξη Χαρίτση.

Στο Προεδρικό Μέγαρο για να ευχηθούν στην Πρόεδρο για το νέο έτος έφτασαν επίσης  ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, η Δήμαρχος Αθηναίων Χάρις Δούκα, αρκετά μέλη του υπουργικού Συμβουλίου, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Γεραπετρίτης, Κυριάκος Πιερρακάκης, Γιώργος Φλωρίδης, Νίκη Κεραμέως, Λίνα Μενδώνη,  κ.α.

Τα παιδιά από τα χωριά sos

Φέτος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσκάλεσε και 15 παιδιά από τα χωριά sos για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές και τους έδωσε πρωτοχρονιάτικα δώρα. Στη  συνέχεια τα παιδιά μαζί με την ΠτΔ επισκέφτηκαν την Προεδρική Φρουρά όπου οι εύζωνες έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους  και το φλουρί κέρδισαν  τα παιδιά των παιδικών χωριών sos.

O Διοικητής της Προεδρικής Φρουράς Συνταγματάρχης Ηλίας Καρμίρης χάρισε σε όλα τα παιδιά από  μία κούπα με το σήμα της Προεδρικής  Φρουράς.