Στα χέρια των διωκτικών Αρχών βρίσκεται από το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου συμμορία αλλοδαπών διαρρηκτών. Μάλιστα οι τρεις άνδρες, ηλικίας 34ων, 37 και 41ων χρόνων αντίστοιχα, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω – τη στιγμή που είχαν εισβάλει σε οικεία των Μελισσίων.

Ειδικότερα, έπειτα από κλήση που έγινε στην Άμεση Δράση, ανωτέρω αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν αρχικά στον περιβάλλοντα χώρο αυτής τον 37χρονο, τον οποίον ακινητοποίησαν παρά την προσπάθεια του να διαφύγει. Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί με συντονισμένες ενέργειες εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού όπου βρίσκονταν οι άλλοι δύο δράστες προκειμένου να τους εντοπίσουν. Ο ένας εξ αυτών είχε κρυφτεί στο πατάρι προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, χωρίς όμως επιτυχία.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι διαρρήκτες είχαν ήδη προλάβει να αφαιρέσουν κοσμήματα και τιμαλφή, τα οποία βρέθηκαν τυλιγμένα σε ύφασμα, κρυμμένα σε παρτέρι στην αυλή της οικίας. Από τη συμμορία κατασχέθηκε αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.