Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο Χαράλαμπος Μποντζίδης, πρώην βουλευτής Φλώρινας εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία.

«Με θλίψη πληροφορήθηκα την εκδημία του Χαράλαμπου Μποντζίδη, ο οποίος διετέλεσε Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στο Νομό Φλώρινας. Υπηρέτησε με σθένος, συνέπεια και αποφασιστικότητα την ακριτική Φλώρινα και τους συντοπίτες του. Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ο Χαράλαμπος Μποντζίδης γεννήθηκε το 1950 στη Φλώρινα, σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός και Οικονομολόγος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές σε Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος Φλώρινας (1979-1986), προτού εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του 1990.

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος», ανέφερε το μήνυμα της Πειραιώς, σημειώνοντας επίσης για τον εκλιπόντα πως «σε όλη τη διαδρομή του υπηρέτησε με συνέπεια την παράταξη και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φλώρινα. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».