Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά.

«Ο Βασίλης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός, βαθιά ευγενής, με υπέροχο χιούμορ. Για εμάς στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο άρχοντάς μας, η καψούρα μας, τα γλέντια, τα πάντα μας. όταν τον γνώρισα πια από κοντά, αυτό που συνάντησα ήταν μεγαλειώδες. Για εμάς ήταν ο άνθρωπός μας», είπε αρχικά.

«Θα θυμάμαι την τελευταία του ατάκα όταν τον πήρα τηλέφωνο να μου πει πως είναι. Είχε απίστευτο χιούμορ μέχρι και την τελευταία στιγμή που πάλευε. Έδινε κουράγιο εκείνος, τέτοια ψυχάρα ήταν ο Βασίλης. Μου θυμίζει τον Ζαμπέτα, ο Ζαμπέτας ήταν έτσι. Ήταν μία άλλη γενιά ανθρώπων. Εμένα με έλεγε «μπέμπα» συνήθως και άλλα πολλά που δεν μπορώ να πω. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Τον ζούσαμε περισσότερο ως άνθρωπο παρά ως καλλιτέχνη»

Ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Νέστορος, Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Βοεβόδας μίλησε για την απώλεια του Βασίλη Καρρά.

«Εμείς τον ζούσαμε καθημερινά όχι ως καλλιτέχνη αλλά ως άνθρωπο. Δεν ήθελε ποτέ κανείς να μάθει τα έργα που έκανε και την βοήθεια στους συναδέλφους του. Ασχολιόταν με τα χωράφια του, είχε μεγάλη αγάπη. Το χωριό ήταν περήφανο γι΄αυτό. Δεν ντρεπόταν να πει τον τόπο καταγωγής του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ράγισαν καρδιές στο λαϊκό προσκύνημα

Πλήθος κόσμου, απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, πολιτικοί, καλλιτέχνες και φίλοι έσπευσαν στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για να πουν το «ύστατο χαίρε» στον «άρχοντα» της πίστας, Βασίλη Καρρά.

Με λουλούδια στα χέρια και μάτια βουρκωμένα, όλοι τους αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνον.