Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/12) στα Ιωάννινα, με έναν 45χρονο πυροσβέστη να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο την ώρα που επέστρεφε από την υπηρεσία του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο δυστύχημα στα Ιωάννινα έλαβε χώρα την ώρα που ο 45χρονος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του, και πιο συγκεκριμένα όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με ένα άλλο Ι.Χ., με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν άτομα.

Από το δεύτερο αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκαν, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τρία άτομα τραυματισμένα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τον άτυχο πυροσβέστη ανέσυραν νεκρό συνάδελφοί του που έσπευσαν στη Βίγλα, σημείο του τροχαίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα στα Γιάννενα: «Σήμερα (23-12-2023) το πρωί στο 43ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος και επέβαιναν ακόμη δύο άτομα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου και τον τραυματισμό των υπολοίπων. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου».