Μια ιδιαίτερη λαχειοφόρο αγορά διοργανώνει ο κ. Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα στην Κρήτη. Και αυτό που την κάνει ιδιαίτερη είναι ότι ανάμεσα στα δώρα είναι και μία… κηδεία αξίας 1.000 ευρώ και μάλιστα χωρίς ημερομηνία λήξης!

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ ο κ. Κοκοσαλάκης είπε ότι η λαχειοφόρος αγορά γίνεται ώστε να μαζευτούν χρήματα και να πληρωθούν ρούχα και προπονητές των παιδιών στις ακαδημίες.

Τα τρία μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iPhone, μία… κηδεία που κοστίζει 1.000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός, και μία τηλεόραση 75 ιντσών, για τον τρίτο.

Ο πρόεδρος αφού ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια, διευκρίνισε πως η κηδεία «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον», όπως γράφει και το λαχείο.

Ο κ. Κοκοσαλάκης πρόσθεσε: «Και το άλλο που δεν γράφεται στο λαχνό είναι το ότι είναι και χωρίς ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο».