Ειδική επιχειρησιακή δράση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, ομάδων της Ο.Π.Κ.Ε και αστυνομικού σκύλου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/12) στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Στο πλαίσιο αυτής πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες έρευνες, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε 39 κελιά, όπου εντοπίστηκαν τρεις έγκλειστοι να κατέχουν ναρκωτικές ουσίες κι αντικείμενα που υπάγονται στο νόμο για τα όπλα.

Ειδικότερα, 28χρονος κατελήφθη να κατέχει αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με 7.2 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ 53χρονος και 29χρονος, κατελήφθησαν να κατέχουν τρία αυτοσχέδια μαχαίρια, μήκους 18 και 16 εκατοστών. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα κινητά τηλέφωνα με τα παρελκόμενά τους (hands free, φορτιστές).

Σε βάρος των ανωτέρω σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.