Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του διαπληκτισμού και των πυροβολισμών στο Γκάζι όπου τραυματίστηκαν σοβαρά τρία άτομα.

Το βίντεο που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 διακρίνεται η παρέα των θυμάτων με τους δύο δράστες που επέβαιναν στο τζιπ.

Ο ένας από τους δύο χαστουκίζει ένα άτομο από την παρέα των κρητικών και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακολουθούν οι πυροβολισμοί με το ένα θύμα να σωριάζεται στο έδαφος.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της αιματηρής επίθεσης.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής αξιοποιούν τα βίντεο από τις κάμερες κυκλοφορίας προκειμένου να εντοπίσουν το σκουρόχρωμο τζιπ των δραστών ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί και γενετικό υλικό καθώς πριν τους πυροβολισμούς υπήρξε διαπληκτισμός και χειροδικία ενός εκ των δραστών πριν πέσουν οι πυροβολισμοί.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής αξιοποιούν τα βίντεο από τις κάμερες κυκλοφορίας προκειμένου να εντοπίσουν το σκουρόχρωμο τζιπ των δραστών ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί και γενετικό υλικό λόγω της χειροδικίας.

Οι Αρχές εντόπισαν τέσσερις κάλυκες, οι οποίες θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί εάν ήταν ένας ή δύο εκείνοι που πυροβόλησαν.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ των πιστολέρο είναι νοικιασμένο, έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ έχει εντοπιστεί και η εταιρεία που το παραχώρησε.