Η επανέναρξη της Super League συνδυάστηκε μ’ ένα χορταστικό 4-2 στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής.

Εκ της μάχης που έλαβε χώρα στο το απόγευμα του Σαββάτου (16/12), στο εναρκτήριο ματς για την 14η αγωνιστική, νικήτρια βγήκε η Κηφισιά, στο ντεμπούτο μάλιστα του νέου προπονητή της Ντέιβιντ Νίλσεν.

Το παράδοξο του αγώνα είναι πως τα πέντε από τα συνολικά έξι γκολ είχαν σημειωθεί ως το 34ο λεπτό. Τότε δηλαδή που ο Λοΐκ Λαντρ έκανε το 3-2. Ήταν η τρίτη φορά που η (τυπικά) γηπεδούχος ομάδα έπαιρνε το προβάδισμα, αλλά η πρώτη που δεν ισοφαριζόταν από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είχε προηγηθεί το 1-0 από τον Οζέγκοβιτς στο 6′, προτού έρθει η απάντηση του Ροσέρο στο 10′. Ακολούθησε το 2-1 από τον Μπαρμπόσα στο 11′ για να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα ο Παντελάκης στο 23′.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 94′ από το δεύτερο προσωπικό γκολ του Οζέγκοβιτς, ενόσω οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο ύστερα από την αποβολή του Γκάρο στο 77′.

Με τη νίκη της αυτή, τη δεύτερη στο τρέχον πρωτάθλημα, η Κηφισιά ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας κι άφησε εκείνη μόνο του τον ΠΑΣ που ψάχνει «τρίποντο» από την πρεμιέρα.