Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο».

  • Η Αλίκη κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη στον Γιώργη.
  • Ο Άγγελος και η Βάσω έχουν ήδη έρθει πιο κοντά, αλλά δεν έχουν κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν τους.
  • Ο Ιπποκράτης κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη.
  • Όσα θα δούμε από την Κυριακή 17 έως την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 22:50:

Επεισόδιο 39 (Κυριακή 17 Δεκεμβρίου)

Η Λαμπρινή βρίσκει τη διεύθυνση του Πέτρου και παίρνει μια απόφαση που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Η Αλίκη αποκαλύπτει στον Γιώργη ότι έχει πέσει θύμα βιασμού. Ο Πέτρος και ο Μάκης προσπαθούν να πείσουν τη Λίνα να μιλήσει στον Γιώργη για το ναυάγιο. Η Στέλλα ζητά βοήθεια για να εντοπίσει τον Μάριο.

Ο καπετάν Αντρέας επισκέπτεται τον Μιχάλη. Του ανακοινώνει ότι θα πάει στην Αμερική για την εγχείρηση της κόρης του και θα μείνει μόνιμα εκεί.

Θα καταλάβουν ο Μιχάλης και η Ελένη τι τους κρύβει ο Αντρέας; H Ειρήνη πηγαίνει στη συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη, χωρίς να το πει στον Ιπποκράτη. Ο Ιπποκράτης, όμως, την παρακολουθεί. Κι ενώ ο Γιώργης σχεδιάζει μια κοινή συνέντευξη με τη Λίνα και την Ειρήνη, ο Ιπποκράτης ζητά εξηγήσεις από την Ειρήνη.

Επεισόδιο 40 (Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου)

Η Ειρήνη, με τη βοήθεια του Πέτρου, ψάχνει για δουλειά. Ο Ιπποκράτης πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη και μια βαθύτερη έχθρα γεννιέται. Η Θοδώρα γνωρίζει στη νέα της δουλειά τον Στέφανο και ένα φλερτ, γεννιέται. Ο Άγγελος και η Βάσω έχουν ήδη έρθει πιο κοντά, αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς με το παρελθόν τους.

Η Λαμπρινή, κρυφά απ’ όλους, ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα για να βρει τον Μάκη. Ο Γιώργης συμπαραστέκεται στην Αλίκη κι αυτή πνιγμένη από τις τύψεις ζητάει από τον Παντελίδη να σταματήσει το διπλό παιχνίδι εις βάρος του. Ο Ιπποκράτης παρακολουθεί την Ειρήνη και ανακαλύπτει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Επεισόδιο 41 (Τρίτη 19 Δεκεμβρίου)

Αποφασισμένη να βρει τον γιο της, η Λαμπρινή ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι και, κρυφά από τον παπά, φεύγει για την Αθήνα. Η πρώτη σπίθα μεταξύ Θοδώρας και Στέφανου ανάβει, ενώ ο Μιχάλης συναντά τον καπετάν-Αντρέα για να λύσουν τη μεταξύ τους παρεξήγηση.

Η Αλίκη έρχεται πιο κοντά με τον Γιώργη τη στιγμή που ο Παντελίδης την πιέζει να του δώσει στοιχεία εναντίον του δημοσιογράφου. Ο Ιπποκράτης, βλέποντας την Ειρήνη να δραπετεύει από την επιρροή του, φροντίζει να λάβει τα μέτρα του. Ο μόνος τρόπος να την κρατήσει κοντά του είναι να της κάνει πρόταση γάμου, μία κίνηση που αφήνει την Ειρήνη έκπληκτη.

Επεισόδιο 42 (Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου)

Η πρόταση γάμου του Ιπποκράτη φέρνει σε δύσκολη θέση την Ειρήνη. Ο Πέτρος διαλύεται όταν καταλαβαίνει πως η μάνα του βρίσκεται στην αυλή, λίγα μόλις βήματα μακριά του. Θα συναντηθεί επιτέλους η μάνα με τον γιο της; Η Βάσω δίνει ένα τελεσίγραφο στη Λίνα, ενώ ο Ορφέας μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ειρήνης και η αντίδρασή του την αναστατώνει ακόμα περισσότερο.

Ο Άγγελος πιάνει δουλειά στο γραφείο του Ιπποκράτη κι έτσι ο νέος του προϊστάμενος μαθαίνει τη διεύθυνσή του, που είναι και η διεύθυνση του μυστηριώδους «Αντώνη». Η Θοδώρα, άθελά της, δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία στον Δημήτρη για τη Μαρία. Πώς θα αντιδράσει εκείνος; Και πώς θα ακουστεί στον Πέτρο το νέο που του λέει η Ειρήνη ότι ο Ιπποκράτης της πρότεινε να παντρευτούν;

Πρωταγωνιστούν:

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας