Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Για τη συμμετοχή του στη μεγάλη παραγωγή του MEGA και τις εξελίξεις που έρχονται, ανέφερε: «Νομίζω μέχρι να γεννηθεί το παιδί θα υπάρχει ένα τρέξιμο. Έχω την εντύπωση ότι όταν γεννηθεί το παιδί θα είναι μαζί ο Στάθης με την Ιουλία. Ο Στάθης έχει μία εξέλιξη που λύνει το μεγάλο θέμα που είχε με την Ιουλία. Αγοράζοντας κτήματα, έχει χρήματα και δεν έχει κόμπλεξ, πια. Θα υπάρχουν όμως εκπλήξεις».

Για τη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη, σημείωσε: «Ο κόσμος θέλει να μας δει μαζί, γιατί είναι ένα ζευγάρι που έχει αναφορά στο 80% της κοινωνίας. Όλοι έχουν έναν εφηβικό έρωτα που δεν πέτυχε. Είναι η πιο ‘ζουμερή’ σχέση στη Γη της ελιάς».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε και στην αγάπη του για τα ταξίδια: «Συνήθως πηγαίνω ταξίδια με την μοτοσικλέτα και μακρινά».

Το ταξίδι που θυμάται είναι αυτό που είχε κάνει στην Τοσκάνη με τον γιο όταν ήταν οκτώ ετών. «Απορώ κι εγώ πώς ξεγελάσαμε τη Θεοφανία (σ.σ. Παπαθωμά). Είναι κάτι που θυμάται και ο ίδιος και για αυτό ήθελα να το κάνω. Στήναμε τη σκηνή κάθε μέρα κι αλλού», αποκάλυψε.

Για τον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή του ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε: «Θεωρώ ότι ο έρωτας είναι ένα πολύ εγωιστικό συναίσθημα, είναι σαν να βάζεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου, με την καλή έννοια. Κατόπιν, έρχεται η σοφία. Όσο περνούν τα χρόνια είναι χρήσιμο να αναθεωρούμε τον τρόπο και την έκταση που επιθυμούμε τον άλλον».

Για το πώς προέκυψε η υποκριτική στη ζωή του ο Πασχάλης Τσαρούχας, είπε: «Στην ηθοποιία πήγα από τύχη, υπήρξε μία σειρά συμπτώσεων. Έδωσα πανελλήνιες, δεν πέρασα κάπου και ένας φίλος μού είπε να πάμε να γίνουμε ηθοποιοί. Έδωσα εξετάσεις και την ώρα που έδωσα εξετάσεις τους είπα ‘εμένα μην με υπολογίζετε’. Είναι αποτέλεσμα συμπτώσεων όλο αυτό. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».