Το πρώτο σκέλος της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League ορίζει το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχονται στις 22:00 την Μπάγερν Μονάχου και μόνο με νίκη θα έχουν ελπίδες παρουσίας στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Προκειμένου, βέβαια, να επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, θα χρειαστεί η ισοπαλία στο Κοπεγχάγη – Γαλατάσαραϊ, καθώς όπως ήρθαν τα πράγματα η αγγλική ομάδα με ρεκόρ 1-1-3 στα πρώτα πέντε ματς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το δικό της αποτέλεσμα.

Εννοείται πως η νικήτρια του αγώνα στο «Πάρκεν» της δανικής πρωτεύουσας, θα ακολουθήσει την πρωταθλήτρια Γερμανίας στην επόμενη φάση ως δεύτερη του 1ου ομίλου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους ομίλους, ενδιαφέρον έχει το Λανς – Σεβίλλη στον 2ο, καθώς μόνο μια εκ των δύο θα συνεχίσει στο Europa League μέσω της τρίτη θέσης. Τους Γάλλους σε αυτήν την περίπτωση τούς βολεύει και η ισοπαλία.

Αντίστοιχα ισχύει στον 3ο για τη Νάπολι, που δεν θα ήθελε να μπλέξει σε περιπέτειες με ήττα από την Μπράγκα εντός, ενόσω παραμονεύει η Ουνιόν Βερολίνου για να κλέψει την τρίτη θέση.

Στον 4ο τέλος Ίντερ και Σοσιεδάδ παίζουν μεταξύ τους για την πρωτιά τη στιγμή που Ζάλτσμπουργκ και Μπενφίκα έχουν ανοικτούς λογαριασμούς για την τρίτη θέση.

Ο τελικός Ντόρτμουντ – Παρί στο Mega

Εν τω μεταξύ, αύριο Τετάρτη (13/12) στις 22:00, το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τη μάχη γιγάντων μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε έναν αγώνα – τελικό και για τις δύο ομάδες, οι Γερμανοί αναζητούν τη νίκη για να τερματίσουν στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Αντίστοιχα, η Παρί αγωνίζεται για την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Με «διπλό» στη Γερμανία η παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ κατακτά εκείνη την πρωτιά στο γκρουπ και θα έχει θεωρητικά καλύτερη κλήρωση στους «16». Αν όμως δεν κερδίσει στη Βεστφαλία κινδυνεύει με αποκλεισμό. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η δράση ξεκινά στις 21:30 με απευθείας συνδέσεις με τα ευρωπαϊκά γήπεδα και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των δύο ομάδων.

Μετά τη λήξη των αγώνων, ακολουθεί το Post-Game με το φινάλε-θρίλερ της 6ης αγωνιστικής. Το παράλληλο δράμα στην Αγγλία μεταξύ της Νιούκαστλ και της Μίλαν θα έχει κορυφωθεί. Τα τελευταία εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και η πρωτιά στους ομίλους είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Η ανάλυση των αγώνων Πόρτο – Σαχτάρ, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο, Αντβέρπ – Μπαρτσελόνα συμπληρώνει το παζλ των σημαντικότερων γεγονότων της ποδοσφαιρικής βραδιάς. Το Post Game θα παρουσιάσει κάθε λεπτομέρεια από το φινάλε των ομίλων, αλλά και το πανόραμα των «16» που έρχονται για να κόψουν την ανάσα στο UEFA Champions League.

Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για τις αποστολές πρόκρισης Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, αλλά και του ΠΑΟΚ, που ήδη συνεχίζει, στο UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά για μια ακόμη σεζόν στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος