Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η ηθοποιός της «Γης της ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Beaute.

Η ίδια σε ερώτηση αν επιθυμούσε να αποκτήσει παιδί, απάντησε αρνητικά λέγοντας ωστόσο ότι «θεωρώ πως είμαι γεννημένη μαμά».

«Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Από μικρή έλεγα πως θα υιοθετήσω. Δεν είχα το κόλλημα πως πρέπει να είναι βιολογικό μου παιδί για να το αγαπήσω. Πονάει η καρδιά μου για τα παιδιά όλου του κόσμου και κάποια στιγμή στη ζωή μου εύχομαι να μπορέσω να ασχοληθώ με παιδιά που έχουν ανάγκη», τόνισε.

Η ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση της μετα τα δυο παιδιά του συντρόφου της: «Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου. Και αναρωτιόμουν: «Μήπως τα νιώθω υπερβολικά παιδιά μου, μήπως είμαι πιο πολύ φίλη τους, μήπως είμαι απλώς κηδεμόνας τους ή απλώς σύντροφος του μπαμπά τους;” Τελικά, κατέληξα ότι όλα αυτά είναι… μπούρδες. Με όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική μητέρα τους, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους».

Παράλληλα, η ίδια δήλωσε πως διανύει μια ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο της ζωής της: «Είμαι πολύ χαρούμενη, διανύω μια πολύ ευτυχισμένη και δημιουργική περίοδο. Ανακαλύπτω πράγματα που δεν φανταζόμουν πως θα μου συνέβαιναν ή θα ένιωθα στα 40+: αντοχές, δυνάμεις, αυτοπεποίθηση, μια κρυμμένη εσωτερική δύναμη…Πάντα θεωρούσα πως είμαι δυνατή, όμως τώρα μου αποκαλύπτονται κι άλλες άγνωστες πτυχές μου».