Έχασε από τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της και έμεινε δεύτερη στον όμιλο του Conference League. Έχασε μεσοβδόμαδα από την Σααρμπρίκεν (που απέκλεισε και την Μπάγερν) και αποκλείστηκε από το Κύπελλο στο οποίο πέρσι ήταν φιναλίστ.

Κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, όμως, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδωσε απίθανη παράσταση και διέλυσε τους Βαυαρούς με 5-1 στο «Deutsche Bank Park» για τη 14η αγωνιστική της Bundesliga. Με αυτό το αποτέλεσμα οι πρωταθλητές έμειναν στο -3 από τη Λεβερκούζεν ενώ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στους δύο βαθμούς από τις θέσεις της Ευρώπης.

Η Μπάγερν πραγματοποίησε τη χειρότερη, έως τώρα, εμφάνισή της κι έγινε εύκολη «λεία» για τους γηπεδούχους, που μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και έως το 35ο λεπτό είχαν καταφέρει να «καθαρίσουν» το ματς με τα γκολ των Μαρμούς (12′), Εμπιμπέ (31′) και Λάρσον (35′), με τους πρωταθλητές να μειώνουν στο 44′ με τρομερό σουτ του Κίμιχ. Στο δεύτερο μέρος η Άιντραχτ συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο και πέτυχε δύο ακόμη γκολ με τον Εμπιμπέ ξανά (50′) και τον Κνάουφ (60′), δίνοντας διαστάσεις στην τεράστια νίκη της.

Οι συνθέσεις:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Τούτα, Κοχ, Πάτσο, Μπούτα (89′ Μπάουμ), Λάρσον, Σαϊμπί (88′ Ενγκανκάμ), Ντίνα Εμπιμπέ (76′ Ενκουνκού), Γκέτσε, Κνάουφ (81′ Χάουγκε), Μαρμούς (81′ Χασέμπε)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Μαζραουΐ (46′ Λάιμερ), Ουπαμεκανό, Κιμ, Ντέιβις (46′ Γκερέιρο), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Τσούπο-Μότινγκ (66′ Μίλερ), Κομάν (66′ Γκνάμπρι, 71′ Μουσιάλα), Κέιν

Στο μεταξύ η Ουνιόν Βερολίνου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά τον Αύγουστο καθώς κέρδισε με 3-1 την Γκλάντμπαχ και κατάφερε να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Φράιμπουργκ με ακόμη ένα γκολ του Γκρέγκοριτς επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ ενώ η Βέρντερ νίκησε με 2-0 την Άουγκσμπουργκ και η Χάιντενχαϊμ με 3-2 την Ντάρμσταντ σε ένα χορταστικό παιχνίδι.