Πέθανε μόλις στα 51 της χρόνια η Keisha Nash Whitaker, πρώην σύζυγος του ηθοποιού Forest Whitaker.

Η μικρότερη κόρη τους επιβεβαίωσε τον θάνατο της μητέρας της στο Instagram, συγκινώντας με το μήνυμά της: «Αντίο μαμά. Σ ‘αγαπώ για πάντα και μετά. Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο… σε ευχαριστώ που με διδάξατε όλα όσα ξέρω. Θα σε δω στα όνειρά μου και θα σε νιώσω στην καρδιά μου».

«Η Keisha πάλεψε με την ανορεξία για χρόνια», είπε πηγή στην Daily Mail λέγοντας ότι τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν συχνά στο νοσοκομείο με εντερικά προβλήματα.

Η Keisha Nash γεννήθηκε στη Βοστώνη και εργάστηκε ως μοντέλο, ηθοποιός, παραγωγός ταινιών και επιχειρηματίας. Κάποτε υπέγραψε συμβόλαιο με την Elite Model Management και τη Ford Models και ήταν το πρώτο αφροαμερικανό μοντέλο του Tommy Hilfiger.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Blown Away» το 1994, στην οποία η Keisha έπαιξε την αγαπημένη του Forest. Σύντομα ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 στο Montego Bay της Τζαμάικα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και το πρώην μοντέλο μεγάλωσαν μαζί τρεις κόρες: την Autumn, 32 ετών, την Sonnet, 27 ετών και την True, 25 ετών. Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 22 χρόνια.

Ο Forest υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την Keisha το 2018 , επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές στην αίτησή του στο δικαστήριο.