Συγκλονίζει ο πατέρας της γυναίκας που έχασε τη ζωή της μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στα Άνω Πατήσια.

«Αν η πυροσβεστική ερχόταν πιο νωρίς….φώναζε το παιδί ήταν κλεισμένο και φώναζε βοήθεια ήταν κλεισμένο μες στο μπάνιο. Το άκουγε όλη η γειτονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Πρόλαβε να πάρει την μαμά της»

«Αν η πυροσβεστική έρχονταν νωρίς θα σωζότανε. Η πυροσβεστική έκανε 45 λεπτά. Παίρναμε και παρακαλούσαμε. Η φωτιά ήταν από βραχυκύκλωμα. Η κόρη μου πρόλαβε πήρε την μαμά της και είπε μαμά καίγομαι. Ως που να πάω ….ήταν κλειδωμένη η πόρτα η φωτιά ήταν ραγδαία πως να το πω», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Φτάσαμε σε 12 λεπτά»

Από την πλευρά της η Πυροσβεστική, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη φωτιά στο διαμέρισμα. Όπως τονίζεται: «η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 00:20:52 στις 08-12-2023. Τα δύο πρώτα οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος αφίχθησαν στον τόπο του συμβάντος στις 00:33 στις 08-12-2023. Δηλαδή αφίχθησαν σε χρόνο 12 λεπτών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Ανακοινώνεται ότι, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου στην Αθήνα στις 00:20:52 στις 08-12-2023.

Τα δύο πρώτα οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος αφίχθησαν στον τόπο του συμβάντος στις 00:33 στις 08-12-2023. Δηλαδή αφίχθησαν σε χρόνο 12 λεπτών.

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις μια γυναίκα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με έξι (6) οχήματα.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».