Από μηδενική βάση ξεκινούν οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί στην υπόθεση με το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα.

Σ’ αυτές πλέον συνδράμουν και στελέχη του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχουν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να λάβουν νέες καταθέσεις από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που έχει στην διάθεσή του ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ζητούμενο για την αστυνομία είναι το τι ακριβώς έχει συμβεί με το σκυλί.

Όπως είπε μιλώντας στο MEGA, υπάρχει μία δεύτερη εξέταση που δεν επιβεβαίωνε τα ευρήματα της πρώτης κτηνιάτρου, δηλαδή δεν αποδεικνύονται ανατομικά οι κακοποιήσεις του ζώου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής Κτηνιατρικής, είδε φωτογραφίες του σκύλου και σύμφωνα με τις πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς πως δεν επιβεβαιώνει πως υπάρχει κακοποίηση του σκύλου.

Η πρώτη κτηνίατρος καλείται τώρα για δεύτερη κατάθεση προκειμένου να διευκρινίσει τα ευρήματα της πρώτης έκθεσης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν μάρτυρες που κατέθεσαν ότι άκουσαν επίθεση σκύλων και πολλά γαβγίσματα την ώρα που στην περιοχή ήταν και ο Όλιβερ.

Όλα αυτά συνεκτιμώνται ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξε τελικά κακοποίηση αλλά και το ποιος ήταν ο δράστης.