Στο νέο επεισόδιο του «Από πού να αρχίσω» η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράζεται μια διαφορετική σκέψη, σε έναν κόσμο που οι life coaches μάς διδάσκουν να δίνουμε προτεραιότητα στον εαυτό μας και να αγνοούμε τις γνώμες των άλλων.

Από τη δουλειά ως τους φίλους και από τους φίλους ως τους συντρόφους χρειαζόμαστε όλοι το προσωπικό μας «fan club». Κάνε κλικ στο επεισόδιο για να μάθεις γιατί.

Στο επεισόδιο «Πόσο σημαντικό είναι τελικά να πιστεύουν οι άλλοι σε εμάς (και εμείς σε εκείνους);» θα ακούσετε μεταξύ άλλων:

0:58 Η διάσημη κουλτούρα αυτοβελτίωσης που θέτει το «εγώ» στο επίκεντρο και τα προβλήματα που δημιουργεί.

5:19 Η σημασία του να πιστεύουμε στις δυνατότητες των παιδιών μας, ώστε να οικοδομήσουν μία σωστή σχέση με τον εαυτό τους.

8:00 Η αξία του να έχουμε συναδέλφους που να μας υποστηρίζουν στο χώρο εργασίας μας.

9:38 Το στοιχείο του θαυμασμού στις φιλικές σχέσεις και πώς θα ανιχνεύσουμε αν υπάρχει.

14:12 Η σημασία σημασία της υποστήριξης στο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων.

Κάθε Παρασκευή, η έμπειρη δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου θα μιλά για θέματα της επικαιρότητας – αλλά και της καθημερινότητας – που μας προβληματίζουν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε, μέσα από το νέο αυτό podcast.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Από πού να αρχίσω» στο SpotifyApple Podcasts και Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!